ПИЕРИА

Cavo Olympo Luxury Resort&Spa 5*

Хотел за ексклузивен и луксузен одмор. Хотелскиот комплекс се наоѓа на плоштад. Модерна архитектура комбинирана со удобност , луксуз и беспрекорна услуга. Локација:Пиериа, реон Плата Литохоро, 2км од местото Литохоро, 20км од Катерини, 110км од Солун, 120км од аеродромот “Македонија”.

ден 0,00

Филтри