Доколку сакате да го споделите Вашето мислење за www.diplomatic.com.mk, може да нè контактирате на info@diplomatic.com.mk. Иако секоја порака ја процесираме за два работни дена, поради евентуален зголемен број на пораки, можно е да не одговориме на секоја од нив.

Дипломатик Травел

Наум Наумовски Борче 87, лок. 5 Скопје – Центар

+389 2 3131348

+389 78 302333

Контакт