Мал удобен хотел. Eдноставен изглед, конфорни соби, интернет пристап. Погоден за економичен семеен одмор.
Локација:Пиериа, место Неи Пори, 100км од Солун, 115км од аеродромот “Mакедонија”во Солун.
Плажа:  120м од хотел
Услуга: Полупансион
Соби:Клима, SAT TV, фрижидер, телефон, туш, фен, балкон/тераса.
Хотелски содржини:Вкупно 22 соби: еднокреветни, двокреветни (22-28м2)

Категоризација 2 **
Локација Неи Пори
Тип на сместување Хотел