• FIRST MINUTE ЛЕТО 2020

  • избор од преку 5000 хотели
  • избор од преку 100 апартмани
  • загарантиран квалитет
  • потврда веднаш
 • Индивидуални патувања

  • избор од преку 5000 хотели во Европа
  • авионски билет
  • загарантиран квалитет
 • СООПШТЕНИЕ COVID - 19

  Соопштение
  До патници кои уплатиле туристички аранжмани за пролетни патувања и летни одмори за сезона - лето 2020 година