BB - ноќевање со појадок                
HB - полупансион                
FB - полн пансион                
UL - ултра се вклучено                
AL - се вклучено                
RR - наем                
Ad - возрасно лице                
Ch - дете 

Категоризација 3 ***
Локација Паралиа - Катерини
Тип на сместување Хотел