Достапност

Turistichka naselba i apartmani HELIOS 2**

Населбата се наоѓа во Стари Град – 1400 м од центарот, и на 100м од плажа.
ден 0,00

Локација: Стари Град – 1400 м од центарот.
Плажа: Крупен песок и дел бетонирана, 100 м од хотел.
Услуга: Полупансион – шведска маса за појадок и вечера со салатно бифе.( во хотел Аркада ***).
Клима: Не.

Хотелски содржини: Павиљонски тип. Централен ресторан, аперитив бар, ТВ сала, паркинг. Можност за употреба на спортскиот објект во хотел Аркада. Во АПП студио Хелиос: простор со три кревети, кујна, бања и тераса.

инфо: Павињонот IV е реновиран,во собите нема можност за додатен кревет.Дете спие со родители.

Категоризација 2 **
Локација Хвар
Тип на сместување Апартман