Достапност

Hotel LIBURNA 3***

Хотелот се наоѓа отспротива на стариот град Корчула, 500 м од центарот.
ден 0,00

Локација: Отспротива на стариот град Корчула, 500 м од центарот.
Плажа: Крупен песок, каменита и дел бетонирана. 50 м од хотел.
Услуга: Појадок и вечера – шведска маса со салатно бифе.

Хотелски содржини: Ресторан, тераса, грил бар, аперитив бар, ТВ сала, надворешен базен со морска вода, продавница за сувенири. Тениски терени, школо за тенис, билјард, куглана, мини голф. Школо за едрење и сурфање во близина.

Категоризација 3 ***
Локација Корчула
Тип на сместување Хотел