Достапност

Hotel FERAL 4****

Хотелот се наоѓа во Корчула, 25 км од Вела Лука.
ден 0,00

Локација: Корчула, 25 км од Вела Лука.

Плажа: Сопствена, дел крупен песок  / каменита и дел бетонирана.

Услуга: Се вклучено. Појадок, ручек и вечера – шведска маса со салатно бифе. 
Клима: Хотелот е целосно климатизиран.
Хотелски содржини: Ресторан, кафе бар, ТВ сала, конференциска сала, надворешен базен на тераса, снек бар на плажа.

Спортскиот центар оддалечен 500 м од хотел : тенис, пинг понг, куглана, одбојка на песок. Од 01.06  до 30.09  школо за едрење и сурфање, организирани излети за риболов, изнајмување кануа и чамци за пикник на остров Ластово. Жива музика на тераса 2x неделно во сезона.

Категоризација 4 ****
Локација Корчула
Тип на сместување Хотел