Eko Suites & Apartments 2*

ДИРЕКТЕН ЛЕТ СОЛУН - КРИТ - СОЛУН ( инфо во агенција )
ден 0,00

BB - ноќевање со појадок
HB – полупансион
FB - полн пансион                
UL - ултра се вклучено        
AL - се вклучено    
RR – наем
Ad - возрасно лице

Категоризација 2 **
Тип на сместување Апартман
Локација Ханиа