Достапност

Depandans PARK 2**

Депандансот се наоѓа до хотел Парк, отспротива на стариот град Корчула, 500 м од центарот.
ден 0,00

Локација: Отспротива на стариот град Корчула, 500 м од центарот, во склоп на хотел Парк 3***.
Плажа: Крупен песок, каменита и дел бетонирана. 50 м од хотел.
Услуга: Полупансион

Хотелски содржини: Ресторан, аперитив бар, простор за анимација, менувачница. Школо за тенис и сурфање во хотел Либурна. Изнајмување велосипеди, тениски терени, сеф на рецепција – со доплата. Паркинг пред хотел Либурна.

инфо: Опремата во собите е застарена.

Категоризација 2 **
Локација Корчула
Тип на сместување Хотел