Достапност

Depandans KIMEN 3***

Депандансот се наоѓа на остров Црес, 800 м од местото Црес.
ден 0,00

Локација: Остров Црес,  800 м од местото Црес.
Плажа: 80 м, крупен песок и дел бетонирана.
Услуга: Полупансион, појадок – буфет, вечера класична (избор на мени 4 врсти јадење, една вегетеријанска) со салатно бифе.
Клима: Заеднички простории и собите во главната зграда.

Опис: Главна зграда, депанданс, ресторан, аперитив бар, ТВ сала, фризерски салон, тераса со музика, тениски терен, игралиште за деца, мини голф, wellness центар (сауна, козметички салон, фитнес).

инфо:  Главната зграда е реновирана. Сопствен паркинг.

Категоризација 3 ***
Локација Црес
Тип на сместување Апартман