Достапност

Depandans JASMIN/CEDRA 3***

Депандансот се наоѓа до хотелот BON REPOS / Заливот на школките, 3 км од центарот на Корчула
ден 0,00

Локација: BON REPOS / Заливот на школките, 3 км од центарот на Корчула.
Плажа: Песочна, крупен песок, каменита и дел бетонирана, 100 м од хотел.
Услуга: Појадок и вечера – шведска маса со салатно бифе или Се вклучено.

Хотелски содржини: Ресторан, A la carte ресторан, тераса,аперитив бар, ТВ сала, надворешен базен со слатка вода, тениско игралиште, пинг понг, детско игралиште на плажа, мини маркет.

Категоризација 3 ***
Локација Корчула
Тип на сместување Хотел