Достапност

Apartmani HERO 4****

Апартманите се наоѓаат во Башка, 400 м од центарот.
ден 0,00

Локација: Башка на остров Крк, 400 м од центарот.
Плажа: 500 м, крупен песок.
Услуга: Наем на апартмани.
Клима: Да.

Опис: Куќата се наоѓа во Башка, 400 м од центарот. Најблиска продавница и ресторан на 250 м. Во куќата има 2 апартмани од типот 1/2+2, еден од типот 1/4+1, и 2 од типот студио 1/2+1. Сите имаат паркинг простор и скара во дворот на располагање.

инфо: ПРИСТИГНУВАЊЕ  /  ЗАМИНУВАЊЕ:  ПО 14:00ч   ДО 10:00ч. Менување постелнина 1x неделно, пешкири 2x неделно. Во АПП СТУДИО нема можност за дополнителен лежај.

Категоризација 4 ****
Локација Крк
Тип на сместување Апартман