Достапност

Apartmani GUGIC 3***

Апартманите се наоѓаат во Приградица,мало рибарско место на северозападниот брег на островот Корчула, 45 км од градот Корчула.
ден 0,00

Локација: Приградица,мало рибарско место на северозападниот брег на островот Корчула, 45 км од градот Корчула.
Плажа: Каменита и дел бетонирана.10 м од апартманите.400 м од песочни плажи.
Услуга: Наем.

Содржини: Апартманите се изградени 2005 година, покрај море. До центарот на градот каде се наоѓаат продавници, ресторани и спортски објекти има 200 м. Апартманите располагаат со тераса со поглед на море, ТВ , голема кујна, заедничка скара во дворот, туш, сопствен паркинг или гаража.

инфо:

Менување постелнина и пешкири 1x неделно,

Категоризација 3 ***
Локација Корчула
Тип на сместување Апартман