Достапност

Apartmani BON REPOS 2**

Апартманите се наоѓаат во Бон Репос, во близина на траектното пристаниште, 3 км од градот Корчула.
ден 0,00

Локација: Бон Репос, во близина на траектното пристаниште, 3 км од градот Корчула.
Плажа: 50 – 100 м. Крупен песок, бетонирана, остров Бадија (10 минути возење).
Услуга: Се вклучено (погледни опис).
Клима: Не.

Опис: Гостите на располагање имаат широка спортска понуда, тенис, пинг понг, детско игралиште, изнајмување разни спортски реквизити. На плажа изнајмување лежалки и чадори за сонце. Паркинг во населбата.

инфо: Пријатна локација, чисто море. Се препорачува за семејства. Менување постелнина 1x неделно, пешкири 2x неделно.

Категоризација 2 **
Локација Корчула
Тип на сместување Апартман