• Најдобрите понуди за ЛЕТО

  • избор од преку 5000 хотели
  • избор од преку 300 апартмани
  • загарантиран квалитет
 • Индивидуални патувања

  • избор од преку 5000 хотели во Европа
  • авионски билет
  • загарантиран квалитет
 • РОДОС

  ► 7 ноќевања на база "All Inclusive"
  ► вклучен лет Солун - Родос - Солун
  ► вклучени аеродромски такси
  ► вклучен трансфер ( аеродром - хотел - аеродром )